16 Ιαν 2007

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ

Δοκιμή δημοσίευσης με το παρακάτω άρθρο. Προσέξτε εννοείται ότι είναι για δοκιμαστική περίοδο.

Προκήρυξη 2.035 θέσεων
Ανακοινώθηκε χθες από τη ΔΕΗ η αναμενόμενη εδώ και χρόνια προκήρυξη 2.035 προσλήψεων για τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, οι οποίες θα γίνουν με βάση τον νόμο 3425 του 2005.
Αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, μέχρι και την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Αυτή θα γίνεται μόνο ταχυδρομικά επί αποδείξει, στη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε. Δ/νση Ανθρωπίνων Πόρων.Τομέας Προγραμματισμού Αναγκών και Κίνησης Ανθρωπίνων Πόρων, Χαλκοκονδύλη 28, 2ος όροφος - Αθήνα. Τ.Κ.10432 (Για την Προκήρυξη 1/2007).Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ και στα γραφεία των περιφερειακών διευθύνσεων, στις οποίες θα γίνουν.
Σημειώνεται ότι με βάση τον νέο νόμο, ο οποίος προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και τα συνδικάτα, οι συμβάσεις εργασίας θα είναι για δοκιμαστική περίοδο μέχρι 7 μήνες, ενώ στη διαδικασία επιλογής, έχει περιληφθεί και η συνέντευξη του υποψηφίου.

1 σχόλιο:

Pantelis είπε...

Μπράβο Μαρία, ξεπερνάμε βλέπω την τεχνοφοβία ;-) Μικρή συμβουλή: Αν είχες συμπληρώσει κάποια labels κάτω από το post, θα μπορούσες να το βρεις και από τις κατηγορίες που βλέπεις στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Κάθε νέο label που βάζεις, δημιουργεί νέα κατηγορία.