17 Ιουλ 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/07/2009
ΣΤΙΣ 13:00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΌ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΑΚΡΑΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

Πλέον γίνεται σε όλους αντιληπτό ότι ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός στη χώρα μας γύρισε σελίδα. Η υπουργοποίηση Μαρκογιαννάκη, ο εξτρεμισμός του υπ. Εσωτερικών Παυλόπουλου, η κάλυψη και ενθάρρυνση της βάρβαρης αστυνομικής βίας, τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών, που ακολούθησε την εξέγερση του Δεκέμβρη, αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, με την υποστήριξη ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-Εργοδοτικών οργανώσεων-Ε.Ε. στήνει ένα ακραίο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Οι μαζικές συλλήψεις αγωνιστών του Δεκέμβρη, κυρίως ανυποψίαστων μαθητών και νεολαιών, η δίωξη τους με τρομονόμους και ο δια βίου στιγματισμός τους, αποτελούν σαφή προσπάθεια ολόκληρου του αστικού κατεστημένου να τρομοκρατήσει, να χειραγωγήσει, να καθυποτάξει. Η οικονομική κρίση γίνεται αιτία και αφορμή για την κατάργηση και των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων, την εμπορευματοποίση-ιδιωτικοποίηση όλων των κοινωνικών αγαθών. Ο φόβος νέων εξεγέρσεων πιέζει για σκληρά μέτρα κρατικού αυταρχισμού.
Στιγμιότυπο αυτής της διαδικασίας τρομοκράτησης της κοινωνίας είναι η κτηνώδη συμπεριφορά δικαστικών και αστυνομικών αρχών, που βρίσκεται ενταγμένος σε κυβερνητικό σχεδιασμό, απέναντι στον παράνομα συλληφθέντα νεολαίο αγωνιστή Θοδωρή Ηλιόπουλο που προχώρησε σε απεργία πείνας.
Οι μετανάστες ήταν το επόμενο θύμα. Επαναλαμβανόμενα πογκρόμ με ανοικτή συνεργασία ΜΑΤ-φασιστών, μαζικές απελάσεις, βασανιστήρια και εκτελέσεις, στρατόπεδα συγκέντρωσης και φακέλωμα ήταν η κυβερνητική επιλογή.
ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Εκκλησία-Καταστηματάρχες-Επενδυτές στην Αγορά Γης-Μεγαλοδημοσιογράφοι έστρωσαν το χαλί για να περάσουν τα ΜΑΤ και οι μπουλντόζες πάνω από τον καταυλισμό των απελπισμένων μεταναστών στην Πάτρα. Εικόνες που θυμίζουν Βαγδάτη, εισβολή του φασιστικού ισραηλινού στρατού στην Τζενίν, νίκες των κρυστάλλων στην χιτλερική Γερμανία αναβίωσαν εν μέσω καλοκαιριού και ενώ η αλληλεγγύη του κινήματος ήταν σχεδόν αδύνατη.
«Όσοι δεν παρανομούν δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε» προπαγανδίζουν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης αφού πλέον αποκαλύπτεται ότι μετά τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και νεολαίους, μετά τους μετανάστες ήρθε η ώρα να φακελωθεί ολόκληρη η κοινωνία.
Η κυβέρνησης της ΝΔ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ
Το σκληρό αστυνομικό κράτος που εγκαθιδρύεται προχωρά σε εκτεταμένες παρακολουθήσεις πολιτών. Δεκάδες εκατ. ευρώ δαπανώνται για να μπορεί η ΕΥΠ να παρακολουθεί και καταγράφει τον εσωτερικό εχθρό.
Οι μιζαδόροι της SIEMENS κυβερνητικοί υπάλληλοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιβάλλουν το κράτος χαφιέ. Τον περιπτερά και θυρωρό της Χούντας των Συνταγματαρχών αντικατέστησαν τα μηχανάκια που παρακολουθούν 3000-3500 τηλέφωνα και μηνύματα ταυτόχρονα.
Κάμερες παντού. Και χρήση τους όλο το 24ωρο χωρίς την παρουσία εισαγγελέα. Δημιουργία τράπεζας DNA από πολίτες που κατηγορούνται ακόμη και για πλημμελήματα.
Ο λόγος; Η πάταξη της τρομοκρατίας, η επιβολή Νόμου και Τάξης.
Από ποιους: τους ληστές του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του Χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου, τους εμπρηστές της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας που προστάτευαν το Καζίνο και άφηναν να καεί ένα ολόκληρο βουνό, τους διαπλεκόμενους με εκδότες-καναλάρχες-εργολάβους, τους φορομπήχτες, αυτούς που με πρόσχημα την «εθνική ανάπτυξη» σε συνεργασία με ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ μετέτρεψαν τον εργαζόμενο στην Ελλάδα αυτόν που εργάζεται περισσότερο, πληρώνεται λιγότερο, με ελάχιστα δικαιώματα, που θέλουν και αυτά να καταργήσουν.
Αυτούς που μας τρομοκρατούν καθημερινά με τον εφιάλτη της ανεργίας, επιβάλλοντας δια βίου λιτότητα και πάγωμα μισθών για να αυξάνουν τα κέρδη τους, που στέλνουν ελληνικό στρατό σε (16) χώρες ως στρατό κατοχής, συμμετέχοντας σε όλα τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
(Ραντεβού το Σαββάτο 18/7, στις 9:00 πμ. στο Πολυτεχνείο (είσοδος Στουρνάρη)

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/7/09 ΣΤΙΣ 9:00 Π.Μ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ Θ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/07/09 ΣΤΙΣ 6:00 Μ.Μ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ?

ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ?