18 Μαρ 2008

19 ΜΑΡΤΗ: ΑΠΕΡΓΟΥΜΑΙ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ. ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ

Με «φυγή προς τα μπρος», απάντησε η κυβέρνηση της Ν.Δ. στις πιο μεγάλες κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων, θέτοντας το ασφαλιστικό προς ψήφιση στις 19 του Μάρτη. Οι απεργίες των τραπεζοϋπαλλήλων, των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και στη Δ.Ε.Η., η μαζικότητα στη συμμετοχή και η μαχητικότητα στις μορφές αγώνα, που επιλέγουν οι εργαζόμενοι, δηλώνει ότι η μάχη ενάντια στην αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση, παρά τις αδυναμίες και τον κατακερματισμό, θα φέρει την κυβέρνηση ένα βήμα πριν τον τέταρτο…
Μπροστά στην προκλητική στάση της κυβέρνησης, μόνο οι αγώνες μας μπορούν να σταθούν εμπόδιο. Για την ανατροπή του νέου αντιασφαλιστικού και την κατάργηση των νόμων Ρέππα και Σιούφα, για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, δεν αρκούν οι δημοσκοπήσεις, δεν αρκεί η ελεεινολογία στα κανάλια για τη γενιά των 700 ή των 400 ευρώ, δεν αρκεί ακόμα ακόμα μια απεργία το δίμηνο. Είναι αναγκαίο τώρα να απεργήσουν όλοι οι εργαζόμενοι, να κατεβούμε στο δρόμο και να προτάξουμε τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας, κόντρα στα Σύμφωνα Σταθερότητας, την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης, το κύρος της εθνικής οικονομίας. Να ενώσουμε τις φωνές μας, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενάντια στην υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που σηματοδοτεί πώς, με τη σφραγίδα της Γ.Σ.Ε.Ε., θα ζήσουμε για τα επόμενα χρόνια πιο φτωχοί. Συμμετέχοντας στην απεργία, ΄που είναι δικαίωμα κάθε εργαζόμενου, να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε ή να πεθάνουμε στη δουλειά κάθε μέρα μήπως και κάποια στιγμή καταφέρουμε να πάρουμε μια πενιχρότατη σύνταξη.
Η αριστερή κίνηση νέων εργαζομένων και ανέργων ΝΕΑ ΒΑΡΔΙΑ, καλεί στην απεργία στις 19 Μάρτη τους νέους εργαζόμενους να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε η γενιά των 700 ευρώ. Είμαστε η γενιά της ανατροπής.
Διεκδικούμε:
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ.
ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΡΕΠΠΑ – ΣΙΟΥΦΑ.
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΣΘΟΥ – ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ.
1400 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ.
5ΗΜΕΡΟ- 6ΩΡΟ – 30ΩΡΟ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.
ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ.
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 19/03 10:30 π.μ. ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
νέα βάρδια
αριστερή κίνηση νέων εργαζομένων & ανέργων

neavardia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: